Download nu gratis de FloorZorgt-app! (tip!)

floor-app

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan de FloorZorgt app. En vandaag is het dan zover, de feestelijke lancering ervan! 

In het voorjaar heb ik een lezersonderzoek gedaan en daaruit kwam een duidelijke wens voor een app! Veel lezers gaven aan dat het handig zou zijn om alle artikelen in een tijdlijn te lezen om zo geen bericht te missen. Ook zouden veel lezers het leuk vinden om allerlei zorgservices te kunnen gebruiken en daar zijn we ook mee aan de slag gegaan. En ik ben best wel een beetje trots op het resultaat. Wil je ook de app downloaden? Ga dan snel naar deze pagina. De app is er namelijk in een IoS(Apple)-versie en een Google-play(Android) versie.

Als jullie de app downloaden zien jullie direct alle artikelen overzichtelijk staan in een tijdlijn. Onderin zien jullie een aantal services, zoals de zorgvacatures die ik wekelijks voor jullie verzamel, mijn eigen webshop (!) en een module om medisch rekenen te oefenen!

Deze eerste versie van de app is nog maar het begin. In de aankomende maanden ga ik de app steeds verder uitbouwen en komen er steeds meer producten in de webshop! Blijf de app dus lekker gebruiken, het leest makkelijk en als je begint met lezen bij het bovenste artikel, kan je heel makkelijk doorklikken naar het volgende artikel. Zo lees je alles en mocht je iets willen delen, dan kan dit ook simpel met de deelknop.

Laten jullie even hieronder weten wat jullie ervaringen met de app zijn. Ook lees ik graag jullie tips en tops? Dit mag natuurlijk ook op de socials. Hier nogmaals de link naar de app!

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!