Afbeelding
Floor adverteren

Adverteren op FloorZorgt

Samen bereiken we meer dan alleen, FloorZorgt biedt een mooi platform voor partners om te adverteren binnen de Zorg- en Welzijnssector.

 

Intro...

FloorZorgt is hét online lifestyle magazine voor medewerkers in de zorg- en welzijnssector binnen Nederland en België. FloorZorgt is volop in ontwikkeling. Het doel is om binnen 3 jaar een toonaangevend online en offline platform te zijn binnen de sector. Het merk FloorZorgt biedt zorgverleners een interessante inkijk in verschillende branches, door inspirerende achtergrondverhalen, actueel zorgnieuws, leerplein, vacatures, scholing en een bedrijvengids. Ook is FloorZorgt er voor ontspanning, lifestyle, food en travel.

FloorZorgt is een ideaal platform voor zorgorganisaties, bedrijven of merken die zich verbinden met de zorg- en welzijnssector. Wij zijn online aanwezig via onze website, nieuwsbrief, webshop, social media en als eerste in Nederland met een mobiele zorg-nieuwsapp. FloorZorgt mag zich ook trotse beheerder noemen van de Verpleegkundigen en verzorgenden FB-groep van ruim 83.000 leden.

FloorZorgt is een sterk merk, heeft een groot bereik en groeit elke dag. Ze is structureel optimaal zichtbaar in de zorg- en welzijnssector en heeft met 50% terugkerende bezoekers een trouwe fanbase.

FloorZorgt biedt interessante advertentiemogelijkheden die goed aansluiten op verschillende marketingstrategieën. Alles is specifiek gericht op zorgorganisaties en bedrijven die hun product, dienstverlening of merk aanbieden in de zorg- en welzijnssector. U kunt bijvoorbeeld incidenteel adverteren op Floorzorgt.nl, een mediapakket of media-abonnement afnemen, gebruikmaken van de vacaturebankfunctie of opleidingen aanbieden. Als partner van FloorZorgt geniet u bovendien van vele extra voordelen.

Interesse in een samenwerking, meer weten of advies op maat? Vraag onze Mediakit via verkoop@floorzorgt.nl aan of bel naar 085 3039700.