Afbeelding
FloorZorgt contentmaker

Word FloorZorgt Contentmaker

 

Schrijf leuke en inspirerende blogs, maak mooie vlogs of inspireer je zorgcollega’s via een podcast. FloorZorgt is hét magazine voor iedereen in de zorg.

Waar jij er bent voor je cliënten, ben ik er voor jou. Op www.floorzorgt.nl breng ik je het laatste nieuws uit en over de zorg, duidelijk en kort. Ik zoek uit hoe belangrijke kwesties écht zitten en heb ik een stapel vacatures voor je klaarliggen. Maar ik ben er ook als je ’s avonds relaxed op de bank hangt. Bij mij kun je herkenbare blogs van collega’s lezen, grappige filmpjes kijken of interessante podcast luisteren. Ik review de laatste gadgets, apps en boeken en geef je tips over hoe je fit en gezond blijft – ook op de werkvloer. Of je nu in de thuiszorg, in het verpleeghuis, in een instelling, in het ziekenhuis, als kraamhulp of als fysiotherapeut werkt: Ik vertel je alles wat je als zorgprofessional wil weten.  

Samen…

Ook de unieke en intieme momenten die jij zelf in de zorg meemaakt zijn het waard om te delen met je collega’s uit de zorg- en welzijnssector. Ik kan je hulp hier dan ook goed bij gebruiken. Vertel jouw bijzondere, herkenbare of inspirerende verhalen door middel van blogs, vlogs of podcasts via FloorZorgt en inspireer je mede-zorgverleners. Vertel over momenten die jou altijd zullen bijblijven, over grappige of juist ontroerende situaties, over wat jouw werkgeluk geeft, wat je opvalt of hoe jij zaken aanpakt. Zo versterken we elkaar in ons prachtige vak.

Bepaal het zelf…

Je mag natuurlijk zelf bepalen waar je over blogt, vlogt of praat, maar ik kan je hier ook bij helpen als je dat fijn vindt. Ook krijg je ruimte voor (nieuwe) eigen ideeën, ik word namelijk vrolijk van dat wat jou raakt of inspireert. Gemiddeld lever je 1 á 2 artikelen per maand aan, maar dit mogen er ook meer of minder zijn. Lukt dit niet, maak ik graag met jou andere afspraken .

Hoe verder…

Als jij een blog, vlog of podcast hebt aangeleverd, zorg ik dat je begeleid wordt in het proces. Onze redacteur loopt alles netjes na en zorgt ervoor dat het in dezelfde op FloorZorgt komt te staan. Ook geeft onze redacteur je tips & tricks voor je volgende blog, vlog of podcast. Daarna zorg ik dat jouw verhaal op het juiste moment wordt gepubliceerd op www.FloorZorgt.nl.

Groet, Floor

 

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig naar wat het vertellen van verhalen en delen van informatie op Floorzorgt.nl verder inhoudt? Neem dan contact op via floor@floorzorgt.nl en ik neem z.s.m. contact met je op.