Leuk nieuwtje: binnenkort lanceer ik de FloorZorgt-app!

FloorZorgt-app-in-ontwikkeling

In de zomervakantie ga ik aan de slag met een nieuw project en waarschijnlijk begin september is het af: de nieuwe FloorZorgt-app voor op je telefoon! Ik vind dit leuk om nu alvast te vertellen, zodat jullie weten wat er aan zit te komen.

Update 28/9/2020: de app is te downloaden hier.

Waarom een app?

Afgelopen mei hebben meer dan 100 lezers meegedaan aan het lezersonderzoek. Lees hier de samenvatting. Ik ben bezig met jullie wensen in te passen op mijn website. Zo hebben jullie misschien al gemerkt dat er meer artikelen verschijnen. Op basis van jullie reacties wordt dit goed gewaardeerd, maar sommige mensen willen graag alles blijven volgen. Dan is het logisch om een app uit te brengen, zodat je veel makkelijker even het laatste zorgnieuws en de gave blogs en artikelen kan lezen. De app wordt gemaakt voor Apple (IoS) en voor Google (Android), dus hij gaat werken voor alle telefoons!

Socials

In de komende tijd ga ik ook nog iets actiever op de socials worden, met allerlei leuke acties op mijn Facebook en Instagram. Als je me daar gaat volgen, dan mis je deze toffe acties niet. Bij Instagram kan je nu trouwens via #linkinbio gelijk een overzicht zien van alle artikelen, dat is heel handig! Misschien hebben jullie ook gezien dat er steeds meer vacatures bij komen op mijn vacaturebank, een tip om hier eens bij te kijken als je een nieuwe baan in de zorg zoekt! Elke vrijdag breng ik nu een vacature onder de aandacht in vacature vrijdag. Ik heb de laatste tijd ook 10 nieuwe bloggers voor jullie verzameld, dus er komen weer mooie nieuwe verhalen aan!

Nieuwsbrief

Om alvast een goed overzicht te krijgen en jullie beter op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen, start ik binnenkort ook met het vaker uitbrengen van de nieuwsbrief. Zo'n 60.000 mensen uit de zorg lezen maandelijks FloorZorgt en ik zou graag nog beter contact met jullie onderhouden. Heb jij je nog niet ingeschreven als gratis abonnee, doe dit dan snel hier! Als de app er is, dan ga ik een dansje doen en het gelijk aan jullie laten weten. 

Heb je nog meer tips voor me, laat het dan weten, op die manier kan ik zorgen dat FloorZorgt nog leuker wordt voor jullie! En laat even weten wat je van het idee van de app vindt!

Alvast een fijne zomervakantie gewenst!

Liefs, Floor

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!