Afbeelding
FloorZorgt even voorstellen

Even voorstellen

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Floor en ik werk in de zorg. Leuk dat je mijn website bezoekt ?. Op www.floorzorgt.nlFacebookInstagramTwitter en LinkedIn deel ik alles met je wat ik als zorgprofessional interessant en leuk vind. Wil je me volgen? Lees verder en ontdek wat je kunt verwachten van het leukste online zorgmagazine van Nederland.

Serieus... 

Ik zoek voor je uit hoe belangrijke zorgkwesties écht zitten, ik houd je op de hoogte van het belangrijkste zorgnieuws en zoom in op belangrijke thema’s voor jou, zoals persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en loopbaan. Binnenkort geef ik ook tips over interessante congressen, scholing en cursussen en heb een stapel Vacatures, Flexwerk, Stage- en trainee plekken en Vakantie (bij)banen bij jou in de buurt voor je klaarliggen.

... en leuk! 

Maar ik ben er ook als je in je vrije tijd relaxed op de bank hangt of juist lekker de hort op gaat. Bij mij kun je no-nonsense columns, inspirerende verhalen en herkenbare blogs van je collega’s uit de zorg lezen. Daarnaast bied ik je een overzicht van leuke en interessante interviews, podcasts en vlogs. Ik review de laatste gadgets, apps en boeken en geef tips over hoe je fit en gezond blijft – ook op de werkvloer.

Als community... 

Een plek waar jij als professional terecht kan met vragen aan mij, je mede-zorgmedewerkers en aan organisaties via mijn bedrijvengids. Ontmoet elkaar en blijf op de hoogte van zorgbedrijven en -organisaties bij jou uit de buurt.

Groet, Floor

P.S. Benieuwd hoe mijn leven eruit ziet? Bekijk het filmpje hieronder! 

Vragen?

Heb je vragen, suggesties of tips voor de redactie? Wil je samenwerken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van FloorZorgt voor jou? Stuur dan een e-mail naar floor@floorzorgt.nl.