Medisch rekenen met Floor

Samenwerking FloorZorgt en Meneer Megens

Meneer Megens is een fenomeen onder verpleegkundige studenten. Meneer Megens is hip, hot en happening. Dirk Megens is zijn echte naam, een vrolijke docent economie en rekenen op het ROC Nijmegen. Zijn leerlingen vroegen of hij zijn uitleg online wilde zetten, zodat ze er thuis nog eens naar konden kijken. Goed idee, dacht Dirk, en zette een paar video’s online. Inmiddels is er een populair YouTube-kanaal, met meer dan 2 miljoen (!) views, en de handige website MeneerMegens.nl. In 2019 werd Dirk MBO-leraar van het jaar, geprezen om zijn enthousiasme, praktische uitleg en gebruik van moderne kanalen. 

En ik ben zo trots dat ik nu ga samenwerken met Meneer Megens!

Voordelen voor FloorZorgt-lezers

De samenwerking houdt het volgende in:

1) Je krijgt 10% FloorZorgt-korting op de e-learning academy van Meneer Megens. Volg FloorZorgt op Instagram of Facebook en gebruik kortingscode "floorzorgt2020". Bestel snel de e-learning.

2) Je krijgt 5% FloorZorgt-korting op de USB-stick met hierop o.a. de werkboeken deel 1 en deel 2 in de webshop van Meneer Megens. Volg FloorZorgt op Instagram of Facebook en gebruik kortingscode "floorzorgt2020". Ga snel naar de webshop.

3) Vijf unieke medisch rekenen examen opgaven op het thema: Druppelsnelheid, inclusief video uitleg! Ga snel naar deze pagina om te oefenen.

4) Unieke medisch rekenen examen opgaven op het thema: Vloeibare medicatie, inclusief video uitleg! Ga snel naar deze pagina om te oefenen.

5) Unieke medisch rekenen examen opgaven op het thema: Rekenen met zuurstof, inclusief video uitleg! Ga snel naar deze pagina of te oefenen.