Van werkdruk naar werkgeluk!

Amber-werkdruk

Dat we in de zorg een hoge werkdruk ervaren is niets nieuws. Maar wat betekent dit voor jou?

Je ziet je collega’s uitvallen, te korten tijdens de dienst en je probeert jezelf met die omstandigheden staande te houden. Dit vergt veel flexibiliteit en constante overvraag. Wat betekent dit voor jouw werkgeluk en (mentale) welzijn?

Langere tijd meer moeten geven (energievretend) dan krijgen (energie gevend) veroorzaakt disbalans. Het betekent meer moeten dragen dan je aankan. Dit kan leiden tot overbelasting of een burn-out.

Hier kwam ik zelf mee in aanraking eind 2020. Ik negeerde signalen van mijn lichaam en bleef doorgaan zonder stil te staan bij hoe het daadwerkelijk ging. Ik stortte in en moest opnieuw voor mezelf leren zorgen: want waarom gebeurde mij dit? 

In mijn studie NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leerde ik hoeveel grip we hebben op onze eigen ervaring door de interpretatie die we eraan hangen. Dit heeft mijn leven compleet veranderd! Ik weet dat ik zelf bepaal hoe ik me voel en dat externe factoren mij niet uit balans brengen. Ik ben dankbaar voor elke situatie waar ik in uitgedaagd word door een compleet ander perspectief hierop. Een perspectief dat past bij mijn authentieke zelf. Amber onder alle lagen!

Ik ben helemaal klaar met het taboe rondom burn-out, de schaamte die gecreëerd wordt is onnodig en veroorzaakt afstand met jezelf. Er is niets krachtiger dan aangeven dat het niet goed gaat en leren hoe je in elkaar steekt. Hiermee heb je ‘de sleutel’ naar verandering! Met deze inzichten kun je namelijk patronen doorbreken en een alternatief, een gelukkigere versie, implementeren!

Ik heb een cursus ontwikkeld voor zorgmedewerkers, de ontzorg gids! Iedereen kan van overvraag en werkdruk, naar nieuwe inzichten en werkgeluk. Ik ondersteun je in deze transformatie met al mijn tips, tools en technieken. Ik leer je overbelasting te voorkomen en volledige grip te krijgen op je innerlijke wereld (je ervaring). Pak die kans voor jezelf: dat ben je waard. 

Wat kun je verwachten van de cursus?

  • 3 modules (totaal 14 stappen) gevuld met tips, tools en technieken om met onze werkdruk om te gaan!
  • Video’s in de modules.
  • Oneindige toegang, je kunt altijd terugvallen!
  • Het gratis werkboek ‘De ontzorg gids’. Hier staan de opdrachten en wat uitbreiding in.
  • Een warm welkom in de ontzorgcirkel, je kan elke dinsdag terecht met al je vragen!
  • Een ware transformatie, ervaar je dit niet? Dan krijg jij je geld terug!

Meer weten? Klik hier voor meer info!

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!