De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken: 'Kraamverzorgsters smeren niet alleen maar beschuiten' - Met kraamverzorgster Zuster Jackie en ziekenhuisverpleegkundige Milou Schaap

De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken

In deze podcast praten Thomas en Maaike met kraamverzorgster Zuster Jackie en ziekenhuisverpleegkundige Milou Schaap over kraamzorg. Luister je mee?

In deze aflevering zijn te gast:

- Zuster Jackie is afgestudeert als verzorgende IG met uitstroom kraamzorg. Ze werkt nu 6 jaar als kraamverzorgster in regio West-Brabant. Daarnaast is ze bekend van haar boek 'Wat ik uitkraam' en van haar Instagramaccount Zuster Jackie.

- Milou Schaap is MBO-verpleegkundige en werkt in het vrouw-moeder-kind centrum in het Amphia ziekenhuis in Breda

Luister de podcast hier:

De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken

Dit zijn Thomas en Maaike:

Wij zijn Thomas Groen en Maaike van Sasse- van IJsselt. Thomas is coach voor verpleegkundigen en kan je kennen van @thomasgroen.nl. Maaike is docent verpleegkunde en kan je kennen van @maaikevansasse. In dit deel van 'De Verpleegkunde Podcast' praten wij over taboeonderwerpen om ze te doorbreken. We nodigen gasten uit over dit onderwerp te praten en we hebben jou nodig om het taboe te gaan doorbreken. Leuk dat je luistert! Wil je iets vragen, zeggen en/of weten? Dan kan je ons een berichtje sturen op Instagram of ons mailen op podcasttaboedoorbreken@gmail.com 

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!