De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken: Afgehakte ledematen in oorlogsgebieden en ethische dilemma's in ontwikkelingslanden

De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken

In deze podcast praten Thomas en Maaike met Fleur van Heijningen en Jos Kox. Je hoort prachtige en ongelooflijke verhalen over stage lopen in het buitenland en werken in oorlogs -en conflictgebieden. Luister je mee?

In deze aflevering is te gast:

- Fleur van Heijningen: Fleur heeft vier weken stage gelopen in Tanzania tijdens haar laatste jaar HBO-V.

- Jos Kox: Jos heeft acht jaar als verpleegkundige gewerkt in oorlogs -en conflictgebieden, uitgezonden door het Nederlandse Rode Kruis. Zijn allereerste uitzending was in 1995 naar Rwanda tijdens de genocide daar.

Luister de podcast hier:

De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken

Dit zijn Thomas en Maaike:

Wij zijn Thomas Groen en Maaike van Sasse- van IJsselt. Thomas is coach voor verpleegkundigen en kan je kennen van @thomasgroen.nl. Maaike is docent verpleegkunde en kan je kennen van @maaikevansasse. In dit deel van 'De Verpleegkunde Podcast' praten wij over taboeonderwerpen om ze te doorbreken. We nodigen gasten uit over dit onderwerp te praten en we hebben jou nodig om het taboe te gaan doorbreken. Leuk dat je luistert! Wil je iets vragen, zeggen en/of weten? Dan kan je ons een berichtje sturen op Instagram of ons mailen op podcasttaboedoorbreken@gmail.com 

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!