De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken: De geschiedenis herhaalt zich: de Witte Woede in 2022, demonstraties en in actie komen voor onze beroepsgroep - met Joke Storm

De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken

In deze podcast praten Thomas en Maaike met Joke Storm. Joke sprak ten tijde van de Witte Woede voor 60.000 zorgverleners op het Malieveld. In deze aflevering hoor je wat Joke met haar jarenlange ervaringen te zeggen heeft.

In deze aflevering is te gast:

- Joke Storm: Joke is schrijfster van het boek 'de Duit en de Fluit', voorzitter van het Nationaal Platform Duurzame inzetbaarheid en adviseur en voorzitter Nurse Minded. 

Luister de podcast hier:

De Verpleegkunde Podcast - Taboe Doorbreken

Dit zijn Thomas en Maaike:

Wij zijn Thomas Groen en Maaike van Sasse- van IJsselt. Thomas is coach voor verpleegkundigen en kan je kennen van @thomasgroen.nl. Maaike is docent verpleegkunde en kan je kennen van @maaikevansasse. In dit deel van 'De Verpleegkunde Podcast' praten wij over taboeonderwerpen om ze te doorbreken. We nodigen gasten uit over dit onderwerp te praten en we hebben jou nodig om het taboe te gaan doorbreken. Leuk dat je luistert! Wil je iets vragen, zeggen en/of weten? Dan kan je ons een berichtje sturen op Instagram of ons mailen op podcasttaboedoorbreken@gmail.com 

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!