Werk jij in de GGZ of gehandicaptenzorg? Vergroot je kennis met deze 7-daagse opleiding!

Medilex-GGZ-gehandicaptenzorg-Accreditatiepunten-opleiding

Wist je dat mensen met een verstandelijke beperking een verhoogd risico hebben op een psychiatrische stoornis? Zorgverleners herkennen deze klachten vaak niet, waardoor de kwaliteit van leven van cliënten achteruit kan gaan. Reden genoeg om je kennis bij te spijkeren met deze 7-daagse opleiding psychiatrie. En je krijgt er ook nog eens accreditatie voor!

Tijdens zeven interactieve dagen wordt je kennis over diverse psychiatrische ziektebeelden bij mensen met een verstandelijke beperking vergroot. Na deze opleiding heb je veel praktische handvatten voor het signaleren van en het omgaan met psychiatrische problematiek van je cliënten. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor begeleiders, verpleegkundigen en teamleiders. 

Ben je benieuwd welke thema’s er aan bod komen?

De volgende onderwerpen worden behandeld door een deskundig docententeam:

Dag 1: Inleiding in de psychiatrie

Dag 2: Autisme en hechting

Dag 3: Angst en angststoornissen

Dag 4: Stemmingsstoornissen

Dag 5: Psychose en persoonlijkheidsstoornissen

Dag 6: Psychofarmacagebruik

Dag 7: Verslaving

Accreditatiepunten

Voor deze opleiding krijg je accreditatie toegekend door het Verpleegkundigen - Kwaliteitsregister V&V. Het gaat om 35 punten. De punten zijn geldig voor beroepen in de GGZ, Verstandelijk Gehandicapten Zorg en SPV-verpleegkundigen.

De vorige editie is met een 8.4 gemiddeld beoordeeld en 100% van de deelnemers raadt deze opleiding aan! De volgende editie start op 2 oktober en er is een maximum van 24 deelnemers aan verbonden. Wil je erbij zijn? Geef je dan hier op.

Locatie: Regardz de Eenhoorn, Amersfoort

FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (shop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin

Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar!