‘Wat errug!’ - 7 hilarische (en gênante) zorgfragmenten uit Toren C

Toren-C-Fragmenten-over-de-zorg
Foto: VPRO Merlijn Doomernik

Zo grof, maar zo heerlijk (vind, ik althans): Toren C. Voor een welverdiend ontspanningsmoment verzamelde ik de beste zorgfragmenten uit het sketchprogramma voor je. Even keihard lachen om de meest gênante en absurdistische situaties. WAARSCHUWING: niet geschikt om op de werkvloer of in het ov te kijken 😉.  

1) Obstipatie

Het leven van een coassistent gaat niet altijd over – euhm – rozen. Tipje: dit filmpje kun je beter niet kijken terwijl je van je maaltijd geniet.

2) ‘Deze moet ik even nemen’

Neem jij je telefoon mee tijdens het werk? Deze gynaecoloog neemt haar ‘bereikbaarheidsdienst’ wel heel serieus…

3) Hoort dit zo?

Niemand heeft gezegd dat een borstonderzoek prettig is. Maar op deze manier schat ik de kans klein in dat er nog vrouwen naar de bekende bus gaan.

4) Dag Sinterklaasje

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben we onze goedheiligman natuurlijk hard nodig. Toch neuriën we het hartritme van de Sint stiekem allemaal mee. Tja, het blijft nu eenmaal een grote hit.

5) AAAAAAAHHHHH!!

Vergeleken met deze reactie gedragen jouw patiënten zich vast voorbeeldig bij een vervelend onderzoek. Voor de dame die hier op de onderzoekstafel ligt was een roesje ongetwijfeld een betere oplossing geweest.

6) Foutje, bedankt

Heb jij weleens een cruciale fout proberen te verbergen? Veel erger dan wat deze OK-assistent presteert kan het vast niet geweest zijn.

7) 'Het valt vast mee'

Ooit zo geschrokken van wat je zag bij een patiënt dat je je reactie niet kon verbergen? Daar kan deze arts over meepraten. Gênant!

Tip hieronder gerust andere video’s of series die bij jou de tranen over je wangen laten rollen!

Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

Nico
ic_verpleegkundige_martinizh
✨👊🏻🤣🤣🤣🤣
Ken ze allemaal maar blijf iedere keer weer tot buikpijn toe lachen !!!!
Lekker over de top, ik houd er ook van Nico!