5 redenen waarom jij ook van die toffe zorgsokken wilt hebben

medische-sokken-print-medsocks-verpleegkundigen-artsen

Heb jij al een paar sokken met medische print in je kast liggen? Nee? Dan denk je vast dat gewone sokken net zo goed zijn. Nou, daar heb je het mis. Want zorgsokken hebben namelijk veel meer effect. Ook uit onverwachte hoek. Lees maar:

1. Het versterkt de band met je collega’s

Ga maar na: als jij een collega ziet lopen met opvallende sokken, is de kans groot dat je daar iets over zegt. Het resultaat: een gezellig praatje over koetjes en kalfjes met iemand die je normaal misschien alleen zou groeten. 

2. Je kunt laten zien wie je bent (letterlijk)

Want tja, jezelf herkenbaar maken in je corona-ruimtepak is nogal een uitdaging, al zijn daar steeds meer creatieve oplossingen voor. Als je opvallende sokken draagt, weten je collega’s of cliënten/patiënten vaak gauw: ‘Dat is die verpleegkundige met die pillen op haar sokken!’

3. Je kunt laten zien dat je trots bent op je vak

Het is net zoals bij voetbalsupporters: die lopen ook graag rond in een shirt van hun club. Jij kan de trots voor jouw beroep uitdragen door het dragen van sokken met een scalpel, injectiespuit of ECG.

4. Je maakt je patiënten of cliënten blij

Als je in het ziekenhuis of een andere zorginstelling ligt, is elke vorm van afleiding welkom. Met een paar toffe zorgsokken aan je voeten maak je ongetwijfeld je cliënten of patiënten aan het lachen, of in ieder geval aan de praat. Goed tegen de stress!

5. Je kan het goede doel steunen

10% van de winst van de sokken van MedSocks gaat naar een goed doel. Van de ECG-sokken gaat dit deel bijvoorbeeld naar de Hartstichting en van de  tandensokken naar Stichting The Healthy Teeth Foundation. Tijdens de coronacrisis gaat nog eens een extra 10% naar onderzoek naar het coronavirus. Een win-winsituatie!

Dus, welke ga jij bestellen?

Ik mag drie paar van die leuke MedSocks weggeven! Wat moet je doen?

  1. Like FloorZorgt op Facebook en/of Instagram
  2. Laat in een reactie onder dit artikel of de bijbehorende Facebook- of Instagrampost weten welk paar jij wilt winnen.

De winnaars krijgen maandag 4 mei bericht.

FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (shop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin

Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

Sharon
N.
Zo gaaf zijn de sokken! Wij wagen een kansje voor de “tanden” sokken. M’n partner is Tandprotheticus met hart voor zijn werk en zou hem graag hiermee willen verrassen. Liefs Sharon
Bao
V.
De 'Chirurgie'-sokken zouden me enorm tof lijken!
Marije
P.
Altijd leuk wanneer zorgmedewerkers deze sokken dragen. Ik doe graag mee met de winactie, mij lijken de sokken met pillen gaaf!
Iris
H
O deze leuke sokken wil ik graag winnen voor mijn dochter. Ze doet eerste jaars MBO verpleegkundige niveau4 en loopt nu stage in een verpleeghuis. Best pittig nu zo in Corona tijd en alles nieuw etc. Maar ze doet het onwijs goed en gaat met plezier 4dgn in de week naar haar stage bedrijf.

Dus ik doe graag mee voor haar. En voor welke sokken in dan zou gaan?.. uhhh denk de pillen dan.