Weet jij als zorgprofessional wanneer er sprake is van hechtingsproblematiek?

medilex-hechting

Hechtingsproblematiek in de gehandicaptenzorg. Wanneer is daar sprake van? Hoe herken je hechtingsproblemen bij je cliënt? Ik heb een congrestip die je praktische inzichten geeft en handvatten voor een juiste begeleiding. 

In dit online congres ontdek je wanneer er sprake is van onveilige hechting. Leer de signalen van hechtingsproblemen herkennen en op welke manier je afstemt op de ontwikkelingsstappen van je cliënt.

Verdiepingssessies

Er zijn verschillende verdiepingssessies waaruit je kan kiezen:

  1. De invloed van trauma op hechting
  2. Autisme en hechting
  3. De draad tussen begeleider en cliënt
  4. Methode ARGOS

Accreditatiepunten

  • Verpleegkundigen - Kwaliteitsregister V&V (specialisatie: GGZ en Verstandelijk Gehandicaptenzorg, 5 punten)
  • Verpleegkundig specialisten - VSR (5 punten)

 

Datum: donderdag 17 juni

Locatie: Online

 

Meer informatie over dit congres? Klik hier!

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar!