Vacature: Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige gezocht voor Stichting Sint Anna Boxmeer

Sint Anna Boxmeer

In 2023 opent de nieuwbouw van verpleeghuis Sint Anna. Het wordt een waanzinnig mooi verpleeghuis waar wij met veel liefde voor ouderen zorgen. Wil jij hier deel van uit maken? Lees dan snel verder!

Functie

Stichting Sint Anna Boxmeer is een kleinschalige en zelfstandige zorginstelling, gevestigd op een prachtige locatie aan de Maas. Hier bieden we liefdevolle zorg voor oudere bewoners. Sint Anna verandert van verzorgingshuis naar verpleeghuis. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die warme zorg verlenen vanzelfsprekend vinden. Je maakt het nieuwbouwtraject mee en begeleidt bewoners daarbij. Wil jij bijdragen aan de transitie naar verpleeghuiszorg en jezelf ontwikkelen? Kijk dan of een van onderstaande functies passend is voor jou.

Helpende

Verzorgende IG

Verpleegkundige

Voldoe je niet aan alle functie-eisen? Neem dan ook gerust contact op. We bieden voldoende mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen. Het aantal contracturen is in overleg vast te stellen, zodat voor jou de balans tussen werk en privé perfect is. Meer informatie over deze functies vind je op www.sintannaboxmeer.nl.

 

Vragen of vrijblijvend kennismaken?

Neem telefonisch contact op met Helga (recruiter) via 0485-571541 of stuur een mail voor een kennismakingsgesprek naar vacatures@sintannaboxmeer.nl. Vermeld hierin je voorkeur voor dag en tijdstip en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!