Nu te koop: hele leuk herfst gadgets voor de zorg!

herfst

Ondanks dat we geen genoeg kunnen krijgen van het mooie weer is de herfst al volop begonnen. Maar daar horen natuurlijk ook leuke producten bij!

 

Om in de zorg je outfit weer helemaal herfst-proof te maken hebben we voor jou de leukste zorg-gadgets, tools en accessoires  verzameld op deze pagina. Verpleegkundige artikelen en gadgets maken jouw outfit in de zorg persoonlijk en uniek. Niet iedereen hetzelfde uniform en saaie kleuren op de zorg-werkvloer. Met de zorgaccessoires van MyMitella voeg je jouw persoonlijke style toe aan je werkoutfit. Wil jij een beetje herfst toevoegen aan je werkdag? 

Neem een kijkje op de website:  Zorg Outfit Herfst | MyMitella

my mitella

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar!