Masterclass voor zorgprofessionals: Zorg jij goed voor jezelf tijdens corona?

medilex-masterclass-covid

Wat een pittige periode maak jij op dit moment door als zorgprofessional. Niet alleen fysiek is het heel zwaar, maar ook mentaal sta je voor grote uitdagingen. Cliënten die komen te overlijden, het verplegen van eigen collega's of de vele extra diensten die gedraaid moeten worden. Het bieden van zorg is erg intensief op dit moment. Hoe blijf je in deze periode stevig in je schoenen staan? En lukt het je om de zorg te blijven leveren die je cliënten zo hard nodig hebben?

Op 8 december organiseert Medilex een speciale middagmasterclass vol praktische tips en handvatten om jou als zorgprofessional in deze zware periode staande te houden. Ook topsprekers Huub Buijssen en Roelie Dijkman zijn deze middag aanwezig. 

Via deze masterclass hoopt Medilex je een steuntje in de rug te geven, waardoor je je waardevolle werk kunt voorzetten. Daarom wordt er voor deze masterclass een speciaal tarief van € 50,- inclusief BTW gehanteerd.

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze masterclass, dus schrijf je snel in. Hopelijk ben jij er dan op dinsdag 8 december bij! 

#nascholing #masterclass #covid #corona #coronamasterclass #psychologie #steviginjeschoenen #ondersteuning #zorgprofessional #verpleegkundige #verzorgende

FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (shop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin

Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar!