Congrestip: hoe verbeteren we de zorg voor anorexiapatiënten?

medilex-anorexia-congres

Wil je je kennis over de zorg van patiënten met anorexia vergroten? Dan is dit congres misschien wel wat voor jou! Naast nieuwe interventies en alternatieve behandelmethodes komen ook thema’s als comorbiditeit, dilemma’s bij (dwang)voeding en de somatische effecten van een eetstoornis aan bod.

Dit congres is wegens succes herhaald. Onder leiding van Greta Noordenbos komen de volgende onderwerpen ter sprake: 

• Koos Neuvel deelt zijn ervaringen over zijn dochter met anorexia

• Annelies Spek geeft antwoord op vragen over autisme als comorbiditeit bij anorexia

• Annemarie van Bellegem leert jou alles over de somatische kant van een eetstoornis en wat dit betekent voor het behandeltraject

• Hans van Wouwe inspireert jou door een alternatieve behandeling te bieden in de begeleiding van anorexiapatiënten

In de middag is er keuze uit vier verdiepingssessies. Daarnaast zijn er voor dit congres 5 accreditatiepunten toegekend door V&VN.

Datum: donderdag 25 maart

Locatie: online via livestream

FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (shop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin

Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar!