Kijktip: In de zorg met Rob - Verrassing: 101 Kaarsjes!

Rob-verjaardag
Wat
In de zorg met Rob
Waar
YouTube

Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is mevrouw Swienink! Ze mag maar liefst 101 kaarsjes uitblazen. Rob zet haar in deze vlog in het zonnetje! Kijk je mee? 

Rob-vlogger

Dit is Rob:

Mijn naam is Rob Heebink, ik werk als verpleegkundige in een verpleeghuis op een somatische afdeling voor ouderen. Een fijn verpleeghuis waar ik met veel plezier werk! Naast het werken zet ik mij graag extra in voor het vak. Sinds dit jaar heb ik 'In de zorg met Rob' opgericht. Via sociale kanalen zoals Facebook en Instagram laat ik jullie het vak op zijn best zien maar ook realistisch! Mooie respectvolle en humoristische gesprekken komen daarin voorbij. Want dit prachtige vak mag gezien worden! En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Dus check gauw de mooie gesprekken van de ouderen. Vind je het leuk? Twijfel niet, schrijf je in, solliciteer op de mooiste sector van ons land! 

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!