Filmvertoning: Loslaten - de film

Filmvertoning-Loslaten
Titel
Loslaten - de film
Genre
Documentaire
Waar
Bios
Wanneer
Zondag 22 mei 2022

On Air Media heeft een documentaire gemaakt over anesthesieverpleegkundige Alfred de Jong. In deze documentaire nemen ze de kijker mee in dit mooie, maar soms ook heftige beroep.

Als zorgverlener heeft hij niet alleen te maken met simpele ingrepen, maar wordt hij ook geconfronteerd met levensbedreigende situaties. Zorgverleners doen hun uiterste best, maar soms is een patiënt gewoon te ziek of in een te slechte toestand om er nog iets voor te kunnen doen.

Veel zorgverleners praten erover om dit los te kunnen laten. Voor Alfred is dat niet de enige oplossing. Sporten is voor hem het antwoord op alle emotionele dingen die hij meemaakt.

De documentaire is 22 mei 2022 te zien in Kino Rotterdam. 

Lijkt het jou leuk om bij de filmvertoning aanwezig te zijn? Tickets kan je HIER bestellen. Bij aankoop van een kaartje, steun je ook nog eens de CliniClowns!

Bekijk hier de trailer:

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!