Wist je dat... FloorZorgt sinds kort beheerder is van de verpleegkundigen en verzorgenden Facebook-groep?

Facebook-groep

Wist je dat…

FloorZorgt, jouw online zorgmagazine, naast de website www.floorzorgt.nl, mijn app, op Facebook en Instagram, nu ook beheerder is van de Facebook-groep Verpleegkundigen en verzorgenden .

De Verpleegkundigen en verzorgenden groep is dé online community voor alle collega’s; of je nu in de thuiszorg, een verpleeghuis, instelling, ziekenhuis, privékliniek, als kraamhulp of als fysiotherapeut werkt binnen onze mooie zorg- en welzijnssector. Iedereen is welkom.

Deze groep is bedoeld om verhalen en (werk)ervaringen met elkaar te delen, elkaar te ondersteunen, onderling vragen te stellen en om bepaalde situaties bespreekbaar te maken die voor jou belangrijk zijn. Samen met de toevoeging van FloorZorgt is deze groep Verpleegkundigen en verzorgenden dé community van Nederland, België en Suriname.

Op dit moment hebben we 83.800 leden die dagelijks met elkaar verbonden zijn, van elkaar leren, vragen aan elkaar stellen of inspiratie van elkaar op doen. FloorZorgt is super trots dat wij de beheerder zijn van deze bijzondere groep.

Kijk gerust even rond, word ook lid van de groep, dat vinden we erg leuk. Ben je al lid, maar wil jij je collega’s uitnodigen? Gebruik dan de volgende link: https://www.facebook.com/groups/verpleegkundigenenverzorgenden

Jij zorgt voor hen, Floor zorgt voor jou!

Download mijn app

Naast onze Facebook-groep heeft FloorZorgt ook een eigen app. Alle inspirerende en bijzondere verhalen, actueel nieuws, scholingen en vacatures zijn makkelijk en overzichtelijk te lezen in mijn app. Achter de schermen zijn we druk bezig om de app later dit jaar te vernieuwen. Om jou als lezer een nog betere ervaring de te geven met FloorZorgt Magazine.

Groet, Floor

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!