Podcast Zorg Op Zich - Marieke Timmerman: 'Met hart en ziel mijn werk doen is voorwaarde'

Podcast Joyce

In deze aflevering is Joyce in gesprek met Marieke Timmerman. Marieke is overgestapt van de reiswereld naar de zorg. Ze is nu zelfstandig verpleegkundige. Luister je mee?

Luister de podcast hier:

Joyce

Dit is Joyce:

Mijn naam is Joyce van Apeldoorn en ik ben teamcoach en relatiebeheerder bij CareMatch.CareMatch is een bemiddelings/service-bureau voor zzp-ers in de zorg.

Mijn missie is om zowel de intercedenten als de 1300 ingeschreven zorgverleners te inspireren om de beste zorg te leveren met een open mind en een warm hart. Dit doe ik onder andere door het schrijven van e-learnings en door de Podcast. Door mijn ervaringen die ik heb opgedaan in de reguliere, cosmetische en preventieve zorg, heb ik gemerkt dat er zoveel te vertellen is. Dit en de gesprekken die ik heb tijdens mijn bezoeken van de zorgorganisaties hebben gemaakt dat ik graag wilde delen.

Het is prachtig om te horen waar iemand van “AAN” gaat en ik hoop anderen ook weer te laten inzien en voelen waarom de zorg zo fantastisch is. Inmiddels krijg ik ook vaak mooie reacties van luisteraars buiten de zorg zoals verbazing over hoeveel er toch nog gelachen wordt in de palliatieve zorg. Ook inspireert het zorgverleners om zich bijvoorbeeld meer te verdiepen in ALS zorg.

Missie geslaagd!

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar!