Podcast Stervensgoed: Twijfels en onzekerheid als (aankomend) stervensbegeleider

podcast-stervensgoed

In deze aflevering van Stervensgoed vertelt Diana ons meer over de twijfels en onzekerheid die je als (aankomend) stervensbegeleider kan ervaren. Ook deelt Diana 7 waardevolle inzichten die je kunnen helpen als je die angst en twijfel ervaart. Luister je mee?

Luister de podcast hier:

podcast-diana

Dit is Diana:

Mijn naam is Diana Stassen en ik ben verpleegkundige. Getrouwd met Frank en dol op onze eigenwijze viervoeter Sophie. Ik help zorgverleners en mantelzorgers die zorgen in de laatste levensfase, die zich (soms) machteloos voelen en juist méér betekenis willen geven aan de stervensfase. Ik ondersteun ze met liefdevolle en praktische tools voor stervensbegeleiding, zodat ze rust, troost en comfort brengen. In de podcast Stervensgoed worden inspirerende verhalen, praktische tips en interviews met experts rondom palliatieve zorg, sterven, rouw en verlies onthult. Je vindt de podcast Stervensgoed op Itunes, Spotify of op mijn website www.sterinzorg.nl. Neem ook een kijkje op mijn Instagram.

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!