Je blijft ernaar kijken: de Tetris Challenges op de zorgwerkvloer

tetris-challenge-zorgwerkvloer-verzameld

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen: foto's van de 'inboedels' van zorgafdelingen. Fascinerend vind ik deze zogeheten Tetris Challenges. Zo'n leuke en creatieve manier om een kijkje achter de schermen te geven! Ik verzamelde ze voor je in één artikel. Veel kijkplezier! 

De Tetris Challenge-hype begon op 1 september. Toen postte een Zwitsers politieteam deze foto van hun uitrusting op hun Instagram-account: 

De Zwitserse brandweer volgde hun voorbeeld en daarna verspreidde de #tetrischallenge zich in rap tempo over heel Europa. Allerlei hulpdiensten geven op deze leuke manier een kijkje achter de schermen. 

Fascinerend

Ook op de Nederlandse zorgwerkvloer zijn we fanatiek bezig geweest met de Tetris Challenge. De foto's zijn super interessant, fascinerend en vaak ook grappig!

Ik zette ze voor je op een rij. Mis ik er eentje? Laat het dan weten, dan voeg ik 'm later toe! 

Waar een rustige nachtdienst in het Amsterdam UMC al niet goed voor is! Je kijkt je ogen uit. Waar zou dat witte 'geweer' toch voor zijn? 

En ook zij stalden de OK-inboedel keurig uit:

Zie ik dat goed, hebben ze op de afdeling neurologie een waterpas nodig? 

Rara, op welke afdeling werkt deze vrolijke verpleegkundige? 

Los op verloskunde

Er zijn ook héél veel verloskunde-afdelingen die de Challenge aangingen. Die van het Martiniziekenhuis is hilarisch :-)

Deze ijverige dames maakten twee varianten: zoek de 10 verschillen!

Ook de thuiszorg doet mee! 

Deze van het fertiliteitscentrum is een beetje 'spooky'

Eentje van de SEH, die hadden we nog niet! 

Ook een kijkje achter de schermen, maar dan nét even iets anders ;-) 

En tot slot deze creatieve invulling van de Tetris Challenge. Het OLVG locatie-West heeft een droppot op het OK-complex. Hoe lang zouden ze met deze enorme voorraad doen?

Van welke afdeling zou jij een Tetris Challenge willen zien?

Colofon: FloorZorgt is jouw online zorgmagazine! Op dit moment lezen 80.000 unieke zorghelden mij maandelijks. Door middel van inspirerende blogs, relevante producten (kijk snel in mijn webshop!) mooie artikelen en zorgnieuws houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg. Heb je mijn mobiele app al gedownload en volg je mij al op Facebook, Instagram of Linkedin? Wil je adverteren? Stuur me dan een mailtje en ik neem z.s.m. contact met je op of bekijk de mogelijkheden alvast hier. Ook ik maak weleens een foutje ;-) Heb je er één gezien? Mail het me. Ik ben je dankbaar! 

You have already unliked it!